Snelloopdeuren

Onze snelloopdeuren maken het verschil. Natuurlijk zijn ze snel, zeer snel zelfs, maar onze industriële deuren onderscheiden zich in veel meer opzichten. Alle materialen die worden toegepast zijn van een kwaliteit die u van een zwaarbelaste snelloopdeur mag verwachten.

Een snelroldeur voor elke industrie

Bent u ook op zoek naar een snelroldeur? Zoek niet verder want wij hebben een ruim assortiment aan snelloopdeuren, waarvan er altijd wel één in uw (logistieke) straatje past. De deuren zijn compleet uitgerust en geschikt voor binnen- en/of buitengebruik. Natuurlijk kunnen alle deuren met kleur- en materiaalmogelijkheden naar uw hand worden gezet.

Snelloopdeuren worden overal toegepast, maar met name op plaatsen waar luchtverplaatsing geminimaliseerd moet worden. Bijvoorbeeld bij hoge temperatuurverschillen, hygiëne of om vocht, tocht en kou buiten de deur te houden. Denk hierbij aan branches zoals de industriedetailhandelvoedingsmiddelenindustrielogistiek of aan cleanrooms.

Dynamicroll® snelloopdeur

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snelloopdeur. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar. De deur is ontworpen om uw personeel efficiënt te laten werken, tegen lage kosten, bij optimale veiligheid en in een prettige werkomgeving.

Veiligheid, bedrijfszekerheid, efficiëntie en een prettige werkomgeving

Maar hiermee is lang niet alles gezegd over onze snelloopdeuren. Onze deuren verbeteren de veiligheid en bedrijfszekerheid in uw pand, dankzij meerdere veiligheidssensoren. Hierdoor is de kans op een impact klein. Bij ongelukken is de kans op schade klein en uitval beperkt. Dit komt omdat de deur geen harde delen bevat, een anti-crash systeem heeft en zelfherstellend is.

Ook zorgen onze snelloopdeuren voor hogere efficiëntie en lagere kosten. De hoge snelheden en de verschillende bedieningsmogelijkheden minimaliseren obstructies en wachttijden. Dit zorgt voor optimale snelheid en efficiëntie in uw processen. De automatische sluiting en goede afdichting minimaliseren warmte-, koude- en drukverlies.

Een snelloopdeur zorgt evengoed voor een prettige werkomgeving. De snelle, automatische sluiting en nauwkeurige afdichting zorgen ervoor dat uw werkomgeving goed en vrijwel continu is afgesloten van tocht, vocht en kou. Dit garandeert een prettige werkomgeving en een gezonder klimaat, waardoor de tevredenheid van uw werknemers stijgt en het ziekteverzuim daalt.

Hieronder vind u een impressie van de snelloopdeuren die wij kunnen leveren.